Hoofdinhoud

Nieuwe projectmanager

nieuws
29-11-2022

Jos Pierey heeft als projectmanager het project Duurzame Polder op de rails gezet. De route naar 1 januari 2025, als de vergunning voor de windturbines verleend moeten zijn is goed uitgestippeld. Op 11 november heeft Jos de rol van projectmanager overgedragen aan Erik Opdam.  

 

Jos Pierey:  “De gemeenten Oss en ’s-Hertogenbosch en provincie Noord-Brabant hebben flinke ambities om duurzame energie op te wekken. Ik ben dankbaar dat ik hier een bijdrage aan heb mogen leveren. Het project Duurzame Polder staat nu goed in de steigers. De route naar kansrijke mogelijkheden in het gebied begint vorm te krijgen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat mijn opvolger de ambitieuze energieopgaven van beide gemeenten tot een goed resultaat weet te brengen én daarnaast ook de ontwikkelkansen in de polder tussen Oss en ‘s-Hertogenbosch een positieve impuls geeft”.

 

Erik Opdam“Jos legt de lat hoog. En dat is terecht, want dit gebied verdient een goede inrichting. Ik ga mij met plezier inzetten voor het realiseren van de windturbines in een omgeving waar plek is voor bestaande en nieuwe activiteiten. Ik heb eerder gewerkt aan gebiedsontwikkeling, ruimte voor water, tracébesluiten voor spoor- en snelwegen en aan oplossingen voor energie- en klimaat. Ik zie ernaar uit om de betrokkenen bij de plannen te ontmoeten.” 

 

De gemeente ‘s Hertogenbosch en de gemeente Oss, opdrachtgevers van het project, danken Jos voor zijn inbreng en inzet bij en voor het project en wensen Erik veel succes toe.