Omgevingsmanager Jeroen Kessels: “Ik kom graag naar mensen toe”

Omgevingsmanager Jeroen Kessels: “Ik kom graag naar mensen toe”

 

Jeroen Kessels is als omgevingsmanager een belangrijke schakel tussen het projectteam Duurzame Polder en de omgeving. Hij luistert naar wat bewoners en organisaties vinden van de verkenning Duurzame Polder. “Ik vind het belangrijk om inzicht te krijgen in de belangen en de gevoelens van bewoners. Dat kan niet vanachter het bureau, dus kom ik graag naar mensen toe.”

 

Er zijn veel manieren om te laten weten wat je van de verkenning Duurzame Polder vindt. Dat kan tijdens bewonersavonden. Je kunt ook een vraag sturen via de website. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten voor de klankbordgroep, het platform wijk- en dorpsraden en inhoudelijke themabijeenkomsten voor belangenorganisaties uit de omgeving. Voor mensen die liever persoonlijk laten weten wat hun zorgen, ideeën en wensen zijn, maakt Jeroen graag een afspraak.

 

“Ik wil graag weten wat mensen écht belangrijk vinden, en waarom. Zodat we daar rekening mee kunnen houden in de verkenning.” Wil je graag een gesprek met Jeroen Kessels over de Duurzame Polder? Stuur een mail naar: omgevingsmanager@duurzamepolder.nl.

Facebook
Twitter

Deze website wil gebruik maken van cookies.